Who am I?


Jeg er Carl Emil Fikkan Larsen. Født en kald desembernatt året 1988.
Jeg liker kylling, dataspill og skarpe kanter. Noen ganger runde kanter òg. Som liten var jeg mest interessert i Nintendoen og de andre spillmaskinene i huset.

Spillkonsollene ble byttet ut med en datamaskin så fort man hadde råd til det, og det tok ikke lang tid før man forsto at det å skape digitale “ting” var tingen. Det startet først med forumsignaturer med spillrelaterte temaer, gjerne med små bevegende animasjoner. Shiny!

2004-ish. Kjempestas … den gang da, i det minste.

I underkant av 10 år senere driver man fremdeles med det samme – forhåpentligvis noe mer professjonelt.

Siden den gang har man rukket å fullføre videregående skole med allmennfaglig studieretning samt ett år på IKT (Informasjons- og kommunikasjonsteknologi). På IKT lærte man det man allerede kunne om data og datarelaterte ting, og litt til. Vi hadde også en ungdomsbedrift hvor vi hadde intensjoner om å organisere et LAN-party, noe som viste seg å være vanskeligere enn det først virket. Vi endte dermed opp med å lære gamlinger eldre mennesker bruk av data, aspektene rundt det  – windows, internett, kabal, epost og så videre!

Slutten på videregående nærmet seg og jeg fant ut at jeg ville ta “grafikken” til et nytt nivå. Dette ledet meg til en privat høyskole i Oslo – Noroff Instituttet. Her startet jeg på 3D-design og animasjon.

 

TBA TBA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *